HistorieÚvodnikOdkazy

Do Evropského parlamentu volím Zuzanu Roithovou

2 května, 2009, G4ndy Žádné komentáře

I přes to, že je KDU-ČSL dlouhodobě hendikepována divnými osbnostmi, volím do parlamentu kandidátku této strany Zuzanu Roithovou, protože je rozumná a je ze všech nejblíže křesťanské lásce a morálním hodnotám, jako pomoc bližnímu, které mně, jako hráči počítačových her, zejména RPG, nejsou cizí. Jukněte na poněkud naivní propagační stránky a pokud vám napoví vaše hráčské svědomí tak volte tak jako já. 😉
„Zřejmě nejpracovitější česká europoslankyně. Na zasedání Evropského parlamentu je pravidelně také ve čtvrtek odpoledne, kdy se v budově zdržuje už jen pár desítek nejskalnějších parlamentářů. Je místopředsedkyní výboru pro vnitřní trh a ochranu spotřebitelů.

Z českých poslanců podává vůbec největší počet pozměňovacích návrhů. Na základě jejích snah se Evropská komise začala zabývat modernizováním legislativy, která by mohla omezit dovoz nekvalitních hraček z Číny.

Proč si ji pamatovat: Pracuje, i když by nemusela. Na poslední parlamentní schůzi ve Štrasburku přijela, i když nemohla chodit a dopravovala se na elektrickém vozíku.“ (zdroj: Ihned.cz)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *