HistorieÚvodnikOdkazy

Mary Kate a Ashley dnes slaví osmnácté narozeniny!

13 června, 2004, Blick Žádné komentáře

Možná se vám tomu taky nechce věřit, ale je to tak. Naše planeta Země už oběhla kolem Slunce osmnáckrát od té doby, co ji (konkrétně Německo) svou věčnou a nehynoucí přítomností poprvé poctila tato její nejznámnější dvojčata, Mary Kate a Ashley Olsenovy. Talent našich oslavenkyň rozpoznal už v prvním roce jejich života producent tehdy připravovaného a později slavného amerického sitcomu Full House a obsadil je do role nemluvněte Michelle Tannerové. Obě děvčata tuto roli sdílela až do roku 1995, kdy seriál skončil, a získala si tak neuvěřitelnou popularitu.

Už během natáčení Full House Mary Kate a Ashley natočily své první hudební album a videoklip a hrály v několika televizních filmech. Dále vytvořily několik dodnes populárních seriálů, které vyšly pouze na videu. Debut na stříbrném plátně si ze svého úkolníčku mohla děvčata odškrtnout v roce 1995, kdy se společně s Kirstey Alley objevila v rodinné komedii It Takes Two.

Několik dalších let se obě věnovaly natáčení dalších epizod svých video sérií a v roce 1998 se vrátily na televizní obrazovky v seriálu Two of a Kind, který měl ovšem krátkého trvání a v roce 2001 začaly natáčet nový komediální seriál So Little Time, což jim vydrželo 2 roky. Teď, když jsou plnoleté, tak očekávám, že je uvidíme také v něčem „odvážnějším“.

Všestrannost dvojčat Olsenových ovšem nezná mezí, a tak mimo vydávání různých reklamních předmětů zavítaly také do světa videoher, a to hned naprosto originálním počinem nazvaným Sweet Sixteen. Tato klasická sada miniher na párty, v jejíž hlavní části je vaším úkolem získat řidičský průkaz, je povinným obsahem herní knihovny každého majitele PS2 a GameCube.

Mimochodem, když dámy před rokem slavily sedmnácté narozeniny, tak americká kabelová televize CNN oznámila, že celkový majetek každé z nich činí 150 000 000 dolarů a zároveň odhadla, že do jejich jedenadvacátých narozenin z nich budou miliardářky.

A teď už mě omluvte, musím si odskočit na záchod. Snad to stihnu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *