HistorieÚvodnikOdkazy

Obyčejná myš není už v módě…

5 dubna, 2004, MasterPJ Žádné komentáře

Alespoň určitě ne v Japonsku. Právě tam se nyní vyrojilo množství nejen myší ale i USB klíčenek, které nemají zrovna standardní formu, jak nejlépe můžete vidět na obrázcích. Jako první tu je krásná USB myš od firmy Elecom, tedy spíše „psyš“, jelikož je ve tvaru psa a myš dostanete dokonce v boudě:). Jedná se o optickou, drátovou myš zhruba za 1400Kč. Můžete si vybrat z několika plemen, ale osobně bych tvrdil, že to jsou nějací oříšci.

A máme tu další zvířátko, tentokrát kachničky jako USB klíčenky. No jen se podívejte, jak by se vám u počítače vyjímala taková růžová kachnička. Samozřejmě, že efekt to má jenom když máte USB ve předu, aby opravdu vynikla. A věřte tomu nebo ne, dokonce svítí. Tyto „i-Duck“ od firmy SolidAlliance se prodávají ve variantách 16MB (750kč) a 256MB (3200kč) ovšem pouze pro USB1.1.

Je libo vlak? Respektive japonský rychlovlak Kyushu Shinkansen 800? Není problém, firma JR-Kyushu OA-Service vyrábí myši a USB klíčenky právě v této podobě. Jde o optickou, dvoutlačítkovou myš s kolečkem asi za 1050kč. A pak USB klíčenka ve stejné podobě s kapacitou 64MB v ceně 1500kč.

A nakonec je tu firma Media west, která má v nabídce opravdu zajímavé myši. Jejich poslední model se nechal inspirovat filmem Terminátor3: Vzpoura strojů. A tak je myš v podobě „mecha“. Dále pak mají na výběr s mnoha obličejů, nejspíše japonských hrdinů, které však vůbec neznám:).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *