HistorieÚvodnikOdkazy

Solid Snake na Game Cube definitivně v březnu

2 ledna, 2004, G4ndy Žádné komentáře

Existuje mnoho dohadů ohledně toho proč byl jeden z nejzásadnějších titulů pro Nintenďáckou konzoli Game Cube tolikrát odkládán, nicméně dnes již to vypadá že by tento remake jedné z nejlepších her pro starý dobrý Play Station – Metal Gear Solid, měl v Evropě vyjít 1. března (data vydání by se díky velké snaze Nintenda o globální synchronizaci neměla v jednotlivých koutech světa příliš lišit jak tomu ku vzteku hráčů častokrát bývá).
Hra je již hotová (možná už hodně dlouhou dobu) a nejspíše je jen uměle pozdržována. Většina příznivců očekávala příchod Metal Geara na vánoční trhy roku 2003, nic se ovšem nestalo a tak se špionážní akce chtiví majitelé GC museli spokojit s oproti Xboxu značně opožděným, stále však vynikajícím, Tom Clancys Splinter Cell.
Na co tedy v Konami, potažmo v Silicon Knights, kteří se na tvorbě Twin Snakes podílí čekají? Mají strach z konkurence, nebo chtějí vydat remake zároveň se čtvrtým dílem, který je nejočekávanější hrou pro Play Station 2 a jeho zatím nepříliš věrohodné datum vydání jakoby korespondovalo s protahováním Metal Geara pro GC?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *