HistorieÚvodnikOdkazy

Sony má problémy s Gran Turismo 4

22 prosince, 2003, Blick Žádné komentáře

Nebo přesněji s jeho Prologue verzí, která se nedávno začala prodávat v Japonsku a která obsahuje několik málo aut a okruhů a je to vlastně taková ochutnávka (přesněji: prodávají demo) plné verze GT4, která by měla vyjít v dubnu 2004 pro PS2. Podle toho, že se tohoto „dema“ prodalo v Japonsku za několik prvních dnů prodeje kolem 250,000 kusů se dá usoudit, jak moc se na čtvrtý díl této závodní série hráči těší.
Ovšem objevily se problémy. A to konkrétně problémy s dvěma typy volantů Logicool (což je japonský název značky Logitech), kdy se vyskytly tyto dva druhy problémů: 1.) Akcelerace nejde až na 100% a 2.) po otočení se volant (ve hře) už nedá vrátit do původní polohy. Sony tvrdí že se jedná o čistě softwarový problém a že problém není ve volantech a zároveň žádá hráče u kterých se tento problém vyskytl, aby jim poslali své disky s GT4:P a obratem obdrží disk, na kterém už bude tento bug opraven.
Momentálně nejsou plány na vydání Gran Turismo 4: Prologue také mimo Japonsko, takže k nám se zřejmě dostane až plná verze, která už snad bude bez problémů.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *