HistorieÚvodnikOdkazy

Tajemství zamilovanosti odhaleno

12 října, 2008, G4ndy Žádné komentáře

Ptali jste se někdy sami sebe, k čemu vlastně slouží to, když se člověk zamiluje do druhého? Nebo jste si nechali jednoduše vnutit vzorce chování z televize a úvahu nevědomky přeskočili? Tak nebo tak, nabídnu vám nyní výsledek mého dlouholetého hledání, které se neobešlo bez zbytečných obětí.

Každý člověk je bezpochyby jiný, jedinečný a zamilovanost slouží právě k tomu, abychom se nebáli poznat druhého člověka v jeho veškeré JINAKOSTI. Za normálních okolností je mnohem složitější poznávat druhé lidi, nechce se nám do toho, bojíme se, jsme líní, nechápeme ty druhé, ale se zamilovaností lze s chutí a beze strachu, současně s dobrým pocitem, poznat druhého člověka. Ba co víc – zamilovanost podstatně ovlivňuje, změkčuje i vztahy k veškerému našemu okolí. To co je jiné nás zamilované láká, neštítíme se toho.

Zapomeňte na to, že můžete milovat jenom jednoho člověka, být zamilováni jenom do jednoho člověka v jeden moment, to jsou naprosté kecy, které vám zkomplikují život! Zamilováni můžete být klidně do více lidí a nemusíte se za to stydět – je to krásná věc. S tím souvisí naprostá nesmyslnost institutu „chození“, kdy se mladí lidé zbytečně zavazují k nesplnitelným závazkům, protože si myslí, že když jsou zamilovaní, tak je to automaticky signál k tomu, aby spolu zůstali do konce života. Kdepak, proč nemůžeme nechat zamilovanost volně plynout a nesvazovat ji, nepřivlastňovat si ji a nezabezpečovat? O nic nepřijdeme, naopak získáme to o čem se nám ani nesnilo.

Pochopitelně, že pokud se dva lidé spolu dlouhou dobu mají rádi, velmi dobře se znají, prožili spolu mnoho krásného i těžkého, tak pak může vztah přirozenou cestou – aniž by se muselo cokoli ošetřovat a zabezpečovat chozením – přerůst opírající se o důvěru v budoucí manželství. Hlavně prosím nic ihned nehrotit, nechtít mít všechno hned, neuspěchávat. Vydržte a poznávejte se, poznávejte další lidi!

A vydržte hlavně s tělesnými intimitami jako je sex, tím si vztahy totálně sabotujete. Degradujete se na věci a touhu nikdy nenasytíte. To nejkrásnější fyzické, co můžete dostat – a k tomu absolutně nemusíte s nikým „chodit“ – je NĚHA. Pohlazení a objetí je daleko víc než pohlavní styk. Pokud máte pocit, že neodoláte sexuálnímu vzrušení, tak se ovládejte, nezacházejte tak daleko abyste tomu podléhali!

Úplně normální je také, když jsou zamilováni kluci do kluků a holky do holek, z toho můžou být obrovská přátelství. Opět je ale třeba nezacházet v oblastech sexuality daleko, tady je nebezpečí, že se člověk úplně zamotá do slepé uličky hledání toho stejného a ne toho jiného. Něha, proč ne?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *